March 09, 2015

Another way to Roma

what if your dream come true? what would you do? and what if your dream never be true, as long as you tried you always failed. you walk in a way that should be right but at the end you always be wrong. and then everything you wanna do just crying all day, you feel sick and don't wanna meet anyone. you just wanna lay in your bed, and think what should you do next, and maybe you won't do anything again. While everyone catch their dream, you just sitting there on your bed alone. Me? i ever felt this. and please don't ask me how many times, because it always happen to me. try and try but i always failed. how do i feel? sad, of course. mad? don't ask please. dissapointed, yes! with my self. and then what should i do? try again of course. but to be honest i don't know which way i should go? i can't even think about it again. Maybe i should try to go another way. like, if you wanna be a bird and you know you can fly, and you always failed make a wing, then maybe you should try to make a big balloon to make you fly with it. if you can have a wing, then you can have another thing that will make you fly. that's what i learn yesterday. Well, there are so many way to go to Roma, but not everyone can go there with a jet plane. people who are not lucky have to walk with their foot to go to roma. While, maybe i am that person who will walk with my foot but i believe with effort, i will get there really soon :) Kegagalan itu kesuksesan yang tertunda, benar tidak ? :D 









What i wear? Dress: Vintage Shop | Bag : Gowigasa | Boots : J.Rep 

February 28, 2015

Umbrella

Umbrella. I will like that. You don't have to be worried about the sun or rain or everything that will hurt you, i wil protect you like an Umbrella. I will be there for you, but i knew, i can't protect all of you because you need a home, not an umbrella. Well, make me a home for you, make me a sweet home. Then you will be saved for forever. But, how long for forever? Sometimes it just for one second. How long will an Umbrella wait for being a sweet home. Need to be patient, need to wait. But you need to make a decision, until when i need to wait. 

Well, long time no post anything. I knew i'm on holiday right now, but i'm kinda busy with my training for became an announcer ( but now it's done because i have to choose between training or my college, sorry to say but of course i have to choose my college, that's priority ) and then this week i have to go to Jakarta for Study Banding (Monday-Friday) Visit some of Television and Radio's Station ( Indosiar, TV Parlemen, MustangFM, OZ Radio and TVRI ) such an unforgetable experience. But to be honest, if i think about i have to work there at Jakarta, i will be crazy because after all this time i never live in a city that so crowded, and then everything are expensive. Yogyakarta is the best place for me :') 

This photo taken by my boy. at Candi Abang and Candi Ijo ( You can search on Google about this place, Candi Ijo is recomended for you if you are bored with Prambanan and Borobudur haha ) 








what i wear? Top : mom's closet | Skirt : Vintage store | Shoes : Kickers | Bag : Naughty 

February 09, 2015

Sugar

I'm hurting, baby, I'm broken down I need your loving, loving I need it now When I'm without you I'm something weak You got me begging, begging I'm on my knees I don't wanna be needing your love I just wanna be deep in your love And it's killing me when you're away, ooh, baby, 'Cause I really don't care where you are I just wanna be there where you are And I gotta get one little taste Sugar Yes, please Won't you come and put it down on me? I'm right here, 'cause I need Little love and little sympathy Yeah, you show me good loving Make it alright Need a little sweetness in my life Sugar Yes, please Won't you come and put it down on me?

SUGAR - MAROON 5



Well, here i'm sharing the lyric of my favorite song right now, and have you watched the video clip? It's so funny and awesome, who knows that Maroon 5 ( the handsome guy, Adam Levine there *lovelovelove* ) was there at your wedding day, and if someday he could come to my wedding day, it will be a dream come true hahaha just say AMIN! he's so cool, and LAKI BANGET POKOKNYA *LOL 











What i wear ? Parka : D'Pujha | Dress: D'Pujha | Legging : Unbranded | Bag : Bringharjo | Shoes : Icon 99


Location :  *Kebun Buah Mangunan, Imogiri, Bantul - DIY  *Hutan Pinus, Imogiri, Bantul - DIY
Photo by @Pakdyal

February 07, 2015

Sahabatku, Marina Body Essence

Liburan. satu kata yang sangat menyenangkan dan liburan yang paling menyenangkan itu dimana aku bisa menikmati keindahan alam. Ke pantai, gunung, air terjun dan ke tempat-tempat lainnya dimana aku bisa menikmati dan mensyukuri karya Tuhan Yang Maha Kuasa.Tempat yang seperti itu yang bisa bikin aku merasa nyaman dan bebas. Tempat yang juga bikin aku harus berhadapan dengan matahari. Tapi panas terik matahari itu udah jadi hal yang biasa buat aku. Karena sebagai mahasiswi broadcast yang punya segudang tugas praktek yang mengharuskan aku untuk berhadapan dengan matahari. Seperti membuat iklan, membuat film, membuat acara-acara variety show dan lain-lain sebagainya. Tugas-tugas itu lebih banyak aku kerjakan di outdoor, ngebuat aku mau gak mau harus bertahan di bawah matahari. Karena cuaca yang seperti itu yang memang aku cari untuk bisa membuat karya yang luar biasa. Kadang aku harus bertahan di bawah matahari seharian penuh. Kegiatan yang seperti ini yang banyak dihindari perempuan diluar sana. Kegiatan yang mengharuskan untuk berada dibawah matahari seharian penuh, keringatan, bikin kulit jadi kusam, jadi gelap dan hitam gosong karena terbakar panasnya matahari. Aku juga pernah mengalami hal yang bikin aku gak pede gara-gara harus berhadapan dengan matahari seharian penuh. Kulitku jadi kusam, gelap, benar-benar bikin aku gak pede dan sampai bikin aku selalu pakek baju yang tertutup biar kulit kusamku gak keliatan. Pengalaman yang lebih gak enak lagi waktu lagi ngumpul sama temen-temen yang kesehariannya mereka beda banget sama aku. Kulitku jadi keliatan benar-benar tak terawat diantara mereka semua. Hal-hal yang kayak gini yangpaling dikatuki perempuan saat ini. Tapi, harusnya sebagai anak muda kita gak boleh takut buat melakukan hal-hal yang menantang seperti ini. Jangan mau kalah deh sama yang namanya matahari dan bikin kita gak bisa berkarya cuma gara-gara takut sama matahari. Apalagi sekarang ada MARINA  yang bisa nemenin kita, dan pastinya marina selalu setia nemenin semua kegiatanku yang bisa terbilang jarang banget berada di dalam ruangan. 




Ada satu produk Marina yang jadi favorite aku, Marina Body Essence! Kenapa jadi favorite? Karena Marina Body Essence udah berhasil bikin kulit aku lebih putih, kulit terang, kulit kusam tak kembali !!! Waah!! Dan hasilnya nyata banget! Aku ngerasain banget bedanya waktu dulu aku sama sekali gak merawat kulitku dengan Marina dan waktu aku udah ngerawat kulit ku dengan Marina. Bikin aku tambah semangat buat ngelakuin semua kegiatan-kegiatan kuliahku dan juga bikin aku semangat buat ngelaksanain semua rencana liburanku yang harus berhadapan dengan matahari. Lalu, apalagi yang kamu takutkan buat bermain-main bersama matahari diluar sana? karena Produk favorite ku Marina Body Essence menjaga kulit kamu dari penyebab penggelapan kulit dan menutrisi kulit untuk membantu kulit yang kusam.




Produk favorite... ups! mungkin sekarang aku bakalan selalu menyebutnya sebagai sahabat kulitku. Sahabatku ini selalu punya solusinya buat kulit ku dan pastinya juga buat kamu kamu semua cewek yang pengen banget kulitnya tetap terawat walaupun dengan segala kegiatan yang mengharuskan kamu berhadapan dengan sinar matahari. Sekarang ayo katakan tidak pada "takut matahari" hahaha !! Marina Body Essence selalu ada buat bikin kulit kamu lebih putih dan gelap kusam nya gak bakalan balik lagi. Sekarang udah gak ada alasan takut kulit kusam dan gelap karena matahari. Matahari??? Takut??? TIDAK !!!

Akhirnya sekarang aku sudah siap untuk liburan, kira-kira tempat wisata mana ya yang harus aku kunjungi duluan? hahaha dan seperti biasa saat aku melakukan kegiatanku yang lainnya, marina Body Essence bakalan selalu ada buat aku ! Selamat liburan Girls :D



February 04, 2015

February full of Love?

Febuary full of love as they said. But for me, everytime is always full of love. Well, by the way in this post i'm not going to tell you about a love story because i think you'll get bored, no more drama. okay? hahaha in this post, i wanna share about something that bothering me. After all this time being a blogger, there are so many question about "what brand did you use?" or something like "wow! all stuff you wear is a branded". Seperti beberapa saat lalu, aku menemukan beberapa komen yang berkata bahwa aku menggunakan sesuatu yang mahal dan bermerek. Well, as a fashion blogger i will tell you this. it's a BIG NO for all of that question. Yes, yes i am a fashion blogger, and i do shop a lot. But something that you have to know that i am a blogger who's not really care about brand. Of course i love all that branded stuff, i really love it, but how if i don't have money for all that stuff? hahaha no, i'm not complaining about it. If i have money, i'm sure i will buy all of that branded stuff. But if i haven't that not really matter for me. I can buy anything dan tentunya sama sekali tidak ada mereknya. Tentu saja menyenangkan bila bisa memiliki barang yang bermerek. But, for me fashion is not about brand. Fashion is something that really you. How you dress yourself to be something that make you comfortable dan kamu pede dengan itu semua! As long as that shirt, or t-shirt, or skirt, or bags, or your shoes bisa membuat kamu nyaman and show your own style! just go on, wear it! Yap! Fashion blogger is not always someone that wearing a branded stuff, just like me. Aku tidak menyangkal jika aku tidak pernah membeli barang bermerek, of course i do it but i still love to buy something even it's not a branded stuff. Prinsipku adalah, i love wearing that stuff, i feel comfortable with it. I will buy it! and honestly i will really really love it if i get a really cheap-stuff dengan bahan yang nyaman dan keadaan barang yang sempurna, dan aku suka berbelanja di tempat barang-barang second, here in Yogyakarta people called it "awul-awul" hahahah Well, you don't need much money to get your adorable style!!! Fashion itu gak mahal kok girls! Asal kamu pinter dalam memilih saat membeli (even it's a second stuff) and how you mix and match your stuff! Happy shopping girls :p 

Well, does my glasses fits perfectly with the theme of this month? February full of love! and its a heart glasses :D Love you all , thank you so much for reading my blog <3 p="">







What i wear? Sweater: D'Pujha | Skirt : Viola | Shoes : Unbranded 

January 31, 2015

OFFICE LOOK







Just sharing an outfit ideas for office look. 
What i wear? Blazer : Grandma's closet | Shirt : Oh La Vintage | Skirt : Unbranded | Shoes : Otani